Bouwkavel Clermontstraat / Tenelenweg

Plannen gewijzigd door tussenkomst van Voerendaal Actief

 

 

 

Clermontstraat/ Tenelenweg

Met trots kijken wij terug op een goed bezochte bijeenkomst van Voerendaal Actief voor de bewoners van de Clermontstraat, de Tenelenweg en omgeving. Deze bijeenkomst ging over de Heijmans one woningen die coalitiepartij DV en Woningstichting Voerendaal hadden willen plaatsen aan de entree van Voerendaal. 

Voerendaal Actief organiseerde deze bijeenkomst op het industrieterrein in het kantoor van bouwbedrijf DBG Voerendaal. Dank aan DBG Voerendaal voor het beschikbaar stellen van hun ruimte! Bewoners hebben hun ongenoegen kunnen uiten over de plannen. Zij maakten duidelijk, dat ze tegenstander waren van het realiseren van drie containerwoningen bij de entree van hun buurt. U bent het toch ook eens dat dat zo niet kon? Dat is immers de entree van Voerendaal!!

Raadslid Raimond Franssen en commissielid Maikel Mets van Voerendaal Actief hebben zich dit actief aangetrokken en zijn daadkrachtig en met veel betrokkenheid aan de slag gegaan. Resultaat: de plannen voor containerwoningen zijn van de baan en nu worden er op dit perceel 3 mooie levensloopbestendige woning gerealiseerd!

Wij van Voerendaal Actief zijn er voor het belang van onze inwoners.

Heeft u ook een bestuurlijk probleem of een op- of aanmerking? Schroom dan niet en gebruik de menuknop “MELDPUNT” of ”CONTACT” op de website van Voerendaal Actief www.voerendaalactief.nl

Bent u ook betrokken en daadkrachtig stem dan actief, stem dan woensdag 21 maart op

Lijst 1 Voerendaal Actief

 

 

 

 

 

Posted by VABeheerder donderdag 15 maart 2018 19:13:00

  • RSS